Snöskovandring med fika vid elden
Vi tar dig med på en tur upp på Forsviksberget. Om vi har tur kan vi få se en Kungsörn eller något annat av alla djur som finns i våra skogar. Vi stannar på lämpligt ställe för att avnjuta en värmande fika över öppen eld.
Hyra av snöskor ingår i priset.
Min. 2 pers./ 3 - 4 timmar/ 650 kr/ pers.

Snöskovandring med fika
På denna tur vandrar vi genom de mysiga skogarna och bergen i Åskiljeby. Vill ni ha chansen att få se norrsken gör vi turen på kvällen under stjärnorna. Vi värmer oss över elden och avnjuter gott hmbakat fikabröd.
I priset ingår hyra av snöskor.
Min 2 pers./ 1 - 2 timmar/ 450 kr/ pers.

Guidad pimpelfisketur med lunch vid elden
En härlig dag på isen med förhoppningsvis några napp på kroken. Vi lagar lunch tillsammans med lokal prägel och över öppen eld.
Hyra av pimpelutrustning ingår i priset.
Min 2 pers./ 3 - 4 timmar/ 650 kr/ pers.

Skidtur i skogen
Här kan vi välja att åka i spår eller ospårat.  Det finns oändligt med möjligheter och tillsammans med guiden väljer ni eran tur. När andan faller på stannar ni för en stärkande fika med blandannat blåbärssoppa och kardemummabullar.
Min 2 pers./ 3 - 4 timmar/ 650 kr/ pers.

Upptäck norrsken 
Mellan december och mars är den största möjligheten att se norrsken. Tillsammans beger vi oss ut i natten. Vi kan gå, ta sparken,  snörskorna eller skidorna. Ni bestämmer. När vi behöver värma oss gör vi det med elden och en värmande soppa och samisk glödkaka.
Hyra av eventuell utrustning ingår i priset.
Min 2 pers./ 3 - 4 timmar/ 650 kr/ pers.

Bygg din egen iglo för att tillbringa natten
Vi visar dig hur du bygger en iglo. Utrustad med en varm sovsäck och ett renskinn kan du tillbringa en mysig natt i igloon. Inkluderar middag och frukost med lokal prägel.
Hyra av sovsäck ingår i priset.
2 - 4 pers./ ca. 24 timmar/ från 1495 kr/ pers.