Kanotuthyrning
Hos oss kan du hyra en kanot och paddla i många olika vattendrag i området. Vi har kanoter placerade vid vattnet i två vattendrag och vill man åka till något annat ställe går de bra att ta med. Vi kan hjälpa till med transport och sjösättning.

60kr för 1 timme
200kr för 4 timmar
400kr för ett dygn
150kr/ extra dygn

SUP
SUP brädor finns att hyra hos oss. Man kan paddla direkt vid campingen i badsjön eller sjön Storuman. De är uppblåsbara och går enkelt att ta med till någon annan sjö eller vattendrag om man hellre vill det.
När du hyr en bräda hos oss ingår allt du behöver och det finns självklart möjlighet att låna flytväst.

60kr för 1 timme
200kr för 4 timmar
400kr för ett dygn
150kr/ extra dygn

Eldstad/Grillplats
På campingen finns flera grillplatser.  Alla våra gäster har fri tillgång till dom. Vill du njuta av en härlig kväll på området utan att bo hos oss så kontaktar du receptionen för information. Det finns möjlighet att beställa en grillbricka som ni kan avnjuta vid elden. Den är säsongsbetonad och mer information om den får ni genom att kontakta receptionen.  Ved och grillkol kan köpas i receptionen.

Guidad tur med båt
Följ med på en guidad tur till badstranden eller en av alla holmar som finns i sjön Storuman. Turen finns för 2-4 personer och kan vara en hel eller en halv dag. Det finns möjlighet att beställa fika med hembakat och kaffekokning över öppen eld. Är vi ute hela dagen rekomenderas en lokal måltid som lagas direkt ute i vår omväxlande natur. För bokning, mer information och priser kontaktar ni receptionen.
Stensele Kyrka
Stensele Kyrka är en av Sveriges största träkyrkor. Den är verkligen värd ett besök. Den ligger 5 kilometer från Storuman och det finns gång och cykelbana hela vägen om du vill promenera eller cykla. Kyrkan är öppen för besökare under högsäsong, annan tid kan den öppnas efter önskemål. I kyrkan finns en guidadad tur inspelad på flera språk. För mer information kontaktar ni receptionen.

Matsal i Luspkåtan.
Från och med sommarsäsongen 2020 finns det möjlighet att betsälla mat på lokala råvaror i en unik miljö. Luspkåtan har varit en kyrka fram till 2018 och nu ombyggd till matsal som präglas av det lokala. Det är bordsbokning som gäller och till maten finns det alholfria och alkoholhaltiga dryckespaket att beställa. Kontakta receptionen för mer information och menyer samt bokningar.

Guidad fisketur
Följ med på en guidad fisketur till något av våra fantastiska fiskevatten. Fisketuren är mellan 4 och 6 timmar och fiskeutrustning ingår. Fika eller enklare matlagning  med lokal prägel finns som tillval. 1-3 personer/båt. Kontakta oss för prisuppgift. Kan bokas via hemsidan eller i receptionen. 

Trampbåtar och roddbåtar
Båtar för en rolig tur i  badsjön som ligger intill campingen. Till roddbåten kan ni också hyra elmotor.  Båtarna kostar 60 kr per timme att hyra och då ingår flytvästar.  Till båtarna finns tralier om ni vill  utforska andra vattendrag än de i anslutning till campingen. För bokning och mer information kontaka receptionen.

60kr för 1 timme

Aktiviteten
Ca 300 meter från campingen finns ett aktivitets hus. Där kan ni bowla, spela biljard och pingis. Det finns också café och bibliotek i huset. För mer information och öppettider kontakta campingens reception.

Utegym
I anslutning till Campingen finns ett utegym. Det är öppet för alla och en lätt joggingtur runt badsjön som uppvärmning är ett tips.

Golfbana i byn Gunnarn
Golfbanan har 9/18 hål med tre till fyra tee per bana. Banan är belägna på kuperad ängsmark och är omgärdad av två tjärnar och ett öppet odlingslandskap. Banan har utmanande par tre hål och fem korta par fyra hål. Till Gunnarn är det ca 30 km från Storuman. Du tar dig enklast dit med bil och det finns även bussförbindelser.  Golfbanan drivs av en ideell förening och