Eldstad/Grillplats
Njut av fina kvällar vid elden med utsikt över sjön Storuman. Ved finns att köpa i receptionen.

Badtur med båt
Följ med på en guidad tur till badstranden med fika, lunch eller middag. 2-4 personer. Kontakta oss för priser, kan även bokas i receptionen.
Stensele Kyrka
Stensele Kyrka är en av Sveriges största träkyrkor. När den byggdes fick nästan hela den dåvarande församlingen plats i kyrkan ca 2000 personer. Här finns ett av de bäst bevarade exemplaren av drottning Kristinas bibel och dessutom världens minsta bibel - stor som ett fjärdedels frimärke.

Popup restaurang på Storumans Camping

Servering av mat tillagad från grunden med lokala råvaror. Under sommaren kommer vi att ställa i ordning för matförsäljning i en härlig miljö utomhus eller i luspkåtan. Information och datum kommer att presenteras på hemsidan, Facebook och i receptionen.

Guidad fisketur
Följ med på en guidad fisketur till något av våra fantastiska fiskevatten. Fisketuren är mellan 4 och 6 timmar och har man inte fiskeutrustning finns det att låna när man bokar turen. Fika eller enklare matlagning finns som tillval. 1-3 personer/båt. Kontakta oss för prisuppgift, kan bokas via hemsidan eller i receptionen. 

Trampbåtar och roddbåtar
Trampbåtar för en rolig tur i badsjön. Vill man hyra båt med eller utan elmotor så går det också bra. Till båtarna finns tralier om man vill  utforska andra vattendrag än de i anslutning till campingen. Flytvästar ingår alltid i hyran. 

Aktiviteten
På gångavstånd från campingen finns ett aktivitetshus med café, bowling, biljard och andra aktiviteter.

Utegym
I anslutning till Campingen finns ett utegym fint belägen vid badsjön. 

Golfbana i byn Gunnarn
Golfbanan har 9/18 hål med tre till fyra tee per bana. Banan är belägna på kuperad ängsmark och är omgärdad av två tjärnar och ett öppet odlingslandskap. Banan har utmanande par tre hål och fem korta par fyra hål.