Guidade snöskoterturer
Följ med oss på en snöskotertur i skogarna kring Storuman. Att se och uppleva vinterlandskapet på snöskoter är helt magiskt. Våra guider är lokala och kan området mycket väl.
Vi börja med att ta på oss rätt utrusning, varma overaller och skor samt hjälm. Vi går igenom säkerhet och körteknik. Vi provar att köra en kortare sträcka och försäkrar oss om att alla känner sig bekväma innan vi ger oss iväg på turen. 
Vi kommer att köra på våra skoterleder, passera sjöar och åka upp på berg. Vi kan få både se älg, ren och skogsfågel. Det finns möjlighet till kvällsturer där månljus, stjärnklart och norrsken kan ge fantastiska minnen för livet. 
Vill ni ha ett stopp under turen med god lokal mat är det också möjligt. 

Tur 1
5 mil ca 2 timmar pris: 1150kr/skoter

Tur 2
10 mil ca 4 timmar pris: 1750kr/skoter

Matpaket 150kr/person

Det finns möjlighet att dela skoter. Önskar ni det, säg till vid bokningen. Ta på er varma kläder att ha under overallen och varma handskar samt en mössa.
Bokas senat ett dygn innan. 

Snöskor
Att gå med snöskor i skogarna runt Storuman är en fantastisk aktivitet vackra vinterdagar. Hyr dina snöskor och stavar hos oss och få samtidigt information om vart du kan gå.  Det finns flera olika alternativ på sträcka beroende på hur långt du vill gå och vilket väder det är. 

200kr för 4 timmar
300kr för ett dygn
150kr/ extra dygn

Badtunna
Vill du njuta av ett varmt bad under bar himmel ska du hyra vår badtunna. Under tre timmar är den din och du varvar badet med skön bastu och kanske ett dopp i snön. I aktiviteten ingår en bricka med lokala delikatesser och alkoholfri dryck. Vi lägger också fram badrockar, tofflor, mössa och handduk som gör badet komplett. 

2290kr för 3 timmar max 4 personer

Hundspann
Boka en hundspannstur hos någon av våra sammarbets partners, Big Creek Adventures och Wild Lapland. Vi lovar att ni får ett minne för livet. Vi hjälper gärna till att boka.

Big Creek Adventure  Facebook , +46(0)703603929

www.wildlapland.se

Längdskidor
I vårt område betyder längdskidåkning mycket för lokalbefolkningen, därför har vi många och lättillgängliga spår.
Runt badsjön, som ligger intill campingen, har vi Vinterstråket med en slinga på 1,2 km. Det är ett perfekt spår att börja med om du är helt ny på skidorna eller har åkt några gånger i ditt liv. 
400 meter från campingen hittar du Skidstadion med elljusspår. Här finns flera slingor att välja mellan och trevliga grillplatser att använda om du vill göra en liten paus i åkningen. 

Hyr dina skidor hos vår lokala sportbutik Utrustad eller kontakata oss så hjälper vi dig att hyra och skidorna kan hämtas i receptionen på campingen. Vi kan också hjälpa till med en introduktion om du ska göra längdskidåkningspremiär. 

200kr för 4 timmar
300kr för ett dygn
150kr/ extra dygn

Spark
En traditionell spark är ett måste på vintern i Lappland. 
Hos oss får du låna en spark under tiden du bor på campingen. 

Isfiske
Fiska på vintern är speciellt och kräver lite tålamod. Känslan av att få dra upp fisken genom det lilla hålet i isen är härlig. Att ligga och kika ner i hålet samtidigt som du har kroken i vattnet är spännande. Plötsligt ser du aborren eller harren som försöker äta det du satt på kroken. 
Att vända ansiktet mot solen och bara njuta medan du väntar på hugget är oslagbart. 

Hos oss kan du hyra utrustning för isfiske, köpa fiskekort och få information om isar att fiska på.

80kr för ett dygn